HB Reinigingstechnieken

HB Reinigingstechnieken is al jaren specialist in het reinigen van gevels, terrassen en daken. Desgewenst brengen we na het reinigen een beschermde laag aan, zodat het gereinigde oppervlak lang schoon en vochtvrij blijft. Wordt uw gebouw ontsierd door graffiti? Ook dan bent u bij HB Reinigingstechnieken aan het juiste adres.

Uw gebouw en terras worden snel en professioneel schoongemaakt

Het externe uitzicht, dat wordt gevormd door de gevel, het terras en het dak van een huis, winkel of bedrijfspand, bepaalt grotendeels de eerste indruk. Wanneer de buitenkant van een gebouw er vies en saai uitziet, geeft dit in veel gevallen een negatief beeld. Als u het pand wilt verkopen, klanten in een winkel wilt ontvangen of gasten wilt laten aankomen, is een negatief beeld het laatste wat u wilt maken.

HB Reinigingstechnieken kan ervoor zorgen dat uw gebouw, huis, winkel of terras weer in topconditie is door middel van verschillende duurzame materialen en reinigingstechnieken. Op deze manier creëert u het uiterlijk van een nieuw gebouw en wordt uw huis of winkel het glanzende middelpunt.

HB Reinigingstechnieken

Gevel schoonmaken

HB Reinigingstechnieken gebruikt twee verschillende technieken voor gevelreiniging. De meest milieuvriendelijke manier is om de gevel te reinigen met waterstralen. Een andere techniek is Torbo-stralen. Door de situatie te bekijken en met u te overleggen, kiezen we de meest geschikte reinigingstechniek voor het reinigen van de betreffende gevel. We kunnen u ook adviseren over gevelimpregnering, voegwerk en schilderen.

Terras reinigen

De reinigingstechniek die wordt gebruikt voor terrasreiniging is afhankelijk van het soort materiaal waarvan het terras is gemaakt. HB Reinigingstechnieken kan terrasreiniging uitvoeren met hoge of lage druk, met warm of koud water of door middel van een stoombehandeling.

Dakreiniging

Met een dakreiniging verwijderen we alle afzettingen die worden veroorzaakt door weersinvloeden. Door een dakreiniging op tijd te laten uitvoeren, voorkomt u in de loop van de tijd veel schade en onnodige kosten. De ontstane aanslag is slecht voor de levensduur van de dakpannen of het riet. Tijdens een dakreiniging kunt u ook HB Reinigingstechnieken onmiddellijk het dak-, zink- en koperwerk laten controleren.

Online marketing by iForum.be